• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Когато търсите употребяван автомобил е важно да отделите време и да търсите, както при употребявани автомобили за продажба, така и в изкупуване на коли. Така ще се уверете, че сте обмислили всички опции за най-добрата кола и ще се справите сами. Може да намерите подходяща и изгодна колата в пет лесни стъпки, като следвате тези прости инструкции:

Стъпка 1: Намерете употребявани автомобили за продажба от собственика чрез обяви

Съществуват много места, за да намерите обяви за автомобили за продажба от частни собственици. С фирма по изкупуване на коли може да се консултирате в интернет за повече информация, включително автоморги и места за скрап.

Стъпка 2: Намерете употребявани автомобили за продажба от собственика чрез локалната общност

Отделете време да поискате от собствениците на магазини и местните авто части и сервизи оферти за търсените от вас превозни средства. Тези хора са в унисон с автомобилната общност и често предлагат области, в които частни лица могат да публикуват рекламни брошури с информация за употребявани автомобили или части за продажба.

Стъпка 3: Направете проверка за качество на употребявани автомобили при изкупуване на коли

Преди да пристъпи към покупка на нов автомобил, всеки сте стреми да получи качество, а когато става дума за стара кола, трябва да се уверите, че получавате изгодна оферта. Един от най-добрите начини да направите това е чрез визуална проверка в сайтовете по изкупуване на коли. Проверете за щетите на автомобила и това, което ви интересува – конкретна част или механизъм.

Стъпка 4: Старата кола крие рискове

Такива трябва винаги да предвиждате. Ако купувате отделна част или механизъм, то добре е да сте насяно със състоянието и функционалностите й. Ако предавате стара кола в автоморга, достатъчно е се споразумеете за изгодна цена.

Стъпка 5: Намирането на качествени употребявани автомобили за продажба от собственика не трябва да бъде предизвикателство. С няколко лесни стъпки можете да се уверите, че ще получавате най-добрата сделка, независимо дали продавате или купувате. В крайна сметка, най-важното е да останете доволни за дълго време.