• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Изхвърлянето на локалната собственост, управлявана на местно ниво може да се окаже трудоемка за новобранците. Ако имате стара кола, чийто живот вече е изживян, то време е да помислите над предоставянето й за скрап. Проверете местния регион и пазара за метали за скрап, чрез изкупуване на коли за скрап за района на София.

Много фирми залагат добри инвестиции в металния боклук и рециклиращия бизнеса се оказва добра възможност в посока намаляване на отпадъците.

Проучвайки пазара за пунктове за скрап, проверете фирмите, които предлагат повече от една и гама услуги. По този начин ще може сами да постигнете своите цели за увеличаване и отклоняване на материали от депото, а вие самите като собственик на автомобил ще следвате най-добрите практики в устойчивостта на околната среда и ще ползвате енергийно ефективни технологии.

Какво трябва да знаем за превозните средства:

До 80% превозно средство може да се рециклира. Това става с изкупуване на коли за скрап за района на София и много други пунктове из страната.

Предайте вашия автомобил за рециклиране, вместо да го изхвърлите.

Продавайте нежеланите превозни средства и с цел опазване на природата.

Съобщете за изоставени автомобили в местни пунктове и от там веднага ще вземат мерки по тяхното премахване.

Маслото в двигателя също може да се рециклира, а такова е не по-малко опасно за околната среда от самия метал.

Свържете се с вашия изкупвач на коли за скрап за района на София и проверете как стоят нещата за предаваните стари превозни средства за рециклиране и техните компоненти.

Има стотици одобрени за разкомплектуване на превозни средства заводи за рециклиране и спасителни обекти. Намерете най-близкия сайт.

Прочетете за новото законодателство на ЕС, което неотдавна влезе в сила и има за цел да подобри процеса за рециклиране на стари автомобили.

Бъдете в крак с най-новите еко тенденции и разберете още за: Изкупуване на коли за скрап за района на София.