• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Задавали ли сте си въпроса, защо трябва да предадете старта кола в автоморга, вместо да оставите да гние на паркинга?!

Рециклирането е единственият начин да се отървем от старите коли за скрап. Рециклирането е наистина начина на живот и може да донесе много ползи за околната среда и портфейла на всеки един гражданин на планетата.

Многобройни ползи за околната среда:

Ако вашитеавтомобили са изживели живота си,те лесномогат да се превърнат в грижата за околната среда.

Най-добрият начин да се премахнат тези скрап автомобили е да ги рециклирате. Докато много части на колата, инжекционните уредби с газ могат да бъдат използвани повторно, металите могат да бъдат рециклирани. Всеки тон стомана, която се рециклира от стари автомобили помага за спасяването на около половин тон въглища. Това е далеч по-лесно да се рециклира и да се стига до старата стомана, отколкото да се купува от изцяло ново добита такава. Recycling също намалява замърсяването, причинено от вземане на стомана, както и запазва нашите ресурси.

Получавате пари в брой:

Основната причина, поради която хората рециклират скрап кола е да спечелят малко пари. Вашите скрап автомобили, не са абсолютен боклук. Има редица на скрап услуги, които дава възможност за всеки да печели в замяна. По този начин, заедно с грижите за външната среда, можете да добавите и малко пари за портфейла си.

Премахване на негодни автомобили от пътя:

Рециклиране на стар автомобил и инвестирането на пари в една нова кола е мъдро решение. Автомобилите не са годни за пътищата и отделят голямо количество газове, които замърсяват околната среда. Ако колата ви изисква ремонт твърде често или цената на ремонта надхвърля цената на превозното средство, най-доброто решение е да изпратите колата си за рециклиране и да замените с нова. Ето, защо рециклирането е най-добрият начин за премахване на негодни превозни средства по пътищата.

Екологични ползи:

По време на рециклирането на всички части, остават много, които са годни за използване повторно използвани в други коли. По този начин търсенето на ново произведените части намалява екологичния концерт. Частите, които са опасни и съдържат химикали, са екологично обезопасени.

Каучукови парченца:

Друга голяма полза за рециклиране на стари автомобили е, че гумите на тези автомобили са рециклируеми също. Те се превръщат в каучук, който е толкова устойчив и силен, колкото новопроизведени гума. Гумените парчета могат да се използва за направата на изтривалки, обувки, гумени пространства за игра и почти всичко, което току-що се използва за. Тези гуми също могат да бъдат изгорени за гориво на циментови пещи.

Най-умните начини да се отървете от старите си автомобили е да ги рециклирате. Можете да наемете добър и почтен скрап за кола, която ще ви помогне с този процес. Такива обикновено ще затеглят колата без допълнителни разходи и дори ще ви дадат добра сума пари в замяна.