• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Често пъти, собствениците на жилища се чувстват заплашени от множеството отпадъци на двора. Когато обаче се уверите, че там има достатъчно от вашите метали с най-доброто качество, значи сте на правилната посока.

Най-трудната част от рециклиране на метал се признава от факта, какъв материал бива предаван и какво струва. Щом знаете основните и най-добре платени метали всичко ще става много по-лесно.

Когато вече сте отделили металите за скрап трябва да проучите кои от тях се приемат и каква полза може да извлечете от тях. Преди това обаче трябва да знаете, някои обши техни характеристики, а това съвсем в началото, преди да се отправите към скрап пункта за предаване. Сред водещите метали предавани за рециклиране, които са и добре платени се нарежда медта.

Характеристики на мед и как да я познаем:

Медта е с червеникав цвят и ако е в добро състояние или малко износени може да има по-тъмен кафяв цвят, с няколко зелени ръждясали зони.

Медта е общ материал в структурата на жилища. Тя може да бъде намерена в дома като водопроводни тръби, покривни материали, улуци, в рамките на вътрешната страна на климатиците и общи електрически проводници.

Медта също може да се намери в електрически проводници и под тази черна или цветна пластмаса изолацията е ярко оцветена в медна тел.

Медта е един от най-ценните метали за рециклиране, така че събирането и съхраняването на различните видове, както и отделяте могат да допринесат за спечелването на известна сума пари. Медта е идеална за рециклирането дори във вашия скрап двор.