• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Как да рециклирате вашия телефон, компютър и други технологични съоръжения. Какво да правим с нежеланата техника и има ли смисъл да я държим у дома.

Съществуват много нови начини да се отървете от старите компютри и съвременни технологии за комуникация, когато животът им се е изчерпал или когато вече са ви омръзнали.

Рециклирането е задължителна в много държави то се превърна в още по-лесно начин да се продаде.

 

Има няколко неща, които любителите на технологии ползват повече от една чисто нова джаджа или компютър. Най-новите са таблети смартфони. Но след като веднъж сте купили, новото устройство, какво правите със старите неща?

Най-лошото нещо, което може да направите, е просто да го хвърли в кошчето. Електронно оборудване често е пълно с тежки метали и опасни химични вещества, които водят до сериозни рискове за околната среда и здравето.

До настоящия момент, 25 държави са преминали към закони за изхвърляне на електронни отпадъци (или е-отпадъци).

Какво трябва да направите?

Да се ​​отървете от старите електроника по еколого-съобразен начин е по-лесно, отколкото си мислите. В действителност, това може дори да е добре за джоба ви, защото може да получите възможност за готови пари в брой за електроника боклук.

Проверете вашата местна общност:

Един от най-лесните начини за рециклиране на вашата стара електроника е най-близо до вас - в местната общност. Много общински администрации организират различни програми за рециклиране, за да се предпазят депата от токсини. Обикновено програмите за рециклиране са ръководени от катедра по благоустройството или подобен отдел в града.

Мобилни телефони, батерии и различни електронни устройства могат да бъдат предадени на местата за тяхното събиране, от там нататък организацията поема контрол и грижа над безопасното им извозване и преработване.