• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Не малко са хората, които притежават поне един автомобил, който отдавна е изживял живота си. Никак не липсват и домакинства, в които има два, три и повече коли, много от които стари и нефункциониращи, които само заемат места в гаража и на паркинга. Всички те налагат нужда от премахване, а това може да е предаване на фирми за изкупуване на коли за скрап. Старата амортизирана кола, не е в движение, създава проблеми в гаража или на паркинга. Често този проблем е вашето ежедневие и може би е настъпил момента, в който трябва да потърсите помощ.

Сред множеството въпроси, които изникват на първо време е – защо да потърся фирма за изкупуване на коли за скрап. И тук отговорите са няколко, а обясненията им се свеждат до множество неща, ето и 3 от тях:

 

  1. Старата кола заема прекалено много място в гаража, на паркинга, в двора – тогава задайте си въпроси от типа на: „каква работа върши; имам ли полза от нея и какво губя ако я задържа“. На тези въпроси имаме отговори и те са – Старата кола е непоправима и неизползваема, тогава можете да я предадете за изкупуване на коли за скрап; Щом не може да ползвате дадено нещо, какъв е смисълът да го притежавате; Ако не предадете старата кола за скрап губите паричната сума, която може да вземете при предаването й, както и още дълго време в ядове за съхранението й.
  2. Не игнорирайте законите. Съществуват ясно изразени и регламентирани правила, с които всеки трябва да се съобрази. В случай, че от стария автомобил не става нищо друго, освен скрап, то предайте го за такъв. В интернет съществуват множество фирми, от които може да научите някои полезни неща, както и местата и изкупните пунктове за предаване на коли за скрап. Глобите за непредадени коли на скрап са големи, а едва ли на някои му е излишна сумата, която може да спести от глоба.
  3. Фирма за изкупуване на коли за скрап се нарича още автоморга. В такава може да оставите стар автомобил, да намерите части за вашия или да станете част от едно „Еко общество“ което предава коли за скрап с цел опазване на природни ресурси.