• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Изкупуване на коли за скрап е вид услуга, която все по-масово започна да се предлага на пазара и у нас. Какво представлява тя и как можем да се възползваме от нея, накратко избрахме да представим в настоящата тема.

Изкупуване на коли за скрап не се ограничава само в определен регион или бранш, тя е свързана с изкупуване на коли и всякакви метали за рециклиране. Този вид дейност е разпространена в цялата страна. Вземайки под внимание факта, че у нас преобладават по-стари автомобили, чиито собственици вече не проявяват интерес, то следва да се информира в детайли обществото, за какво идва ред:

 

  1. На първо място е събиране на стари коли за скрап – към него могат да се включат всякакви физически и юридически лица. Само по себе си изкупуване на коли за скрап е дейност, която се извършва от оторизирани фирми. Прави се за кратко време и в интерес на двете страни.
  2. Предаването на коли за скрап крие в контекста си факта, че света се движи от ресурси, които сами по себе си имат своят принос за човечеството. Металите са сред най-ценните ресурси, а предполага и многократното рециклиране след използването им по предназначение, това и определя създадените от тях материални блага.
  3. Не по-маловажен е факта, че човечеството използва 1/3 от ресурсите на планетата, а те биват отделяни като отпаден продукт. Това от своя страна води до неадекватен начин, по който природата „отвръща на удара“, а това провокира оптимизиране и повторно използване на всяко полезно изкопаемо до нива, които гарантират хармония с природата и защита на околната среда. Всичко това обяснява и така належащата нужда от изкупуване на коли за скрап, а тя от своя страна говори в съвестта на всеки отговорен гражданин на планетата да вземе мерки в предаване на коли за скрап.

Не на последно по значимост място е ефективността на цивилизацията по време на използване на природните ресурси. Всичко това трябва да подтиква всеки към отговорно предаване и изкупуване на коли за скрап.