• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Всички имаме купища ненужни стари уреди и части в домовете, които за нищо друго не случат, освен да заемат място и да хващат прах. По тях има множество метални части, а изхвърлянето им на боклука е не сам забранено, но и изключително вредно.

По отношение на предаване на метални части, уреди и стари автомобили можем да си донесем и големи ползи. С едно предаване на горе споменатите метали за рециклиране спомагаме защита и показване на околната среда, пестене на природни ресурси, че дори добавяме и някои и друг лев в джоба.

Най-добре платени метали за рециклиране биват желязо, олово, алуминий, цинк, мед. Те се срещат във всеки един уред от бита, техники и коли.

Характерно за метала желязо и стомана е, покритията им със слаб пласт калай, който е скъпа суровина. Това значително зачестява интереса към него. В резултат от калая, желязо и стомана биват многократно преработвани. С остатъци от желязо, събирани по време на рециклиране на метала се получава готова продукция, подходяща за нови изделия и суровина.

Не е случайност и бума и хайките от малцинствени групи, които денонощно обикалят кофите за смет, в търсене на изхвърлени метални и други части. Месинга, меда са сред скъпо платените части, а те са и в кабелите. Това обяснява честите обири на електрически проводници и други съоръжения. Вингаи може да намерите допълнителна информация в сайтовете в интернет.

И в този ред на мисли нека се върнем към момента по събиране на метали за рециклиране. Не само добра идея, а и една чудесна възможност е процеса по събиране, разчистване и предаване на всичко ненужно от дома за скрап.

Никой не казва, че трябва да се превърнем в хамалите, които дебнат за от къде и какво да „свият“, но с едно почистване на дома, можем да освободим пространствата в гаража, мазето, на тавана и в самия дом, а освен това да получим и парично възнаграждение.