• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

В страната ни от край време съществува традиция да се закупуват неща втора употребя. Това правило важи с изключителна сила, когато става дума за стари автомобили. При покупката на такъв обаче хората рядко се замислят, колко по-скъпо би струвал един такъв пред новия. И въпреки стандарта на живот, тази действителност си остава запазена марка у нас.

Когато обае, дори старата кола излезе извън строй, какво следва да направим. Изборът се обърква при двете възможности скрап или автоморга.

Ще представим на кратко двата модела и случаите, в които предаването на автомобил се оказва не само нещо полезно за останалите, но и за вас самите.

Кои автомобили се предават на скрап:

На скрап могат да бъдат предадени всякакви стари, ръждясали и непотребни автомобили. Автомобилите, които са претърпели сериозни вреждания, в това число катастрофи и автомобили, чиито части струват много по-скъпо закупени в ново състояние. При последните собственика се принуждава да предаде за „старо желязо“, вместо да купува нужната част, на стойност по-висока от нова кола.

Кои автомобили се предават в автоморга:

В автоморга отиват всички автомобили от по-горе изброените случаи. От тях на приемните места биват изваждани работещи части и за тях заплащането е по-високо. Наред с това пари се вземат и от старото желязо.

Ползите от предаване на коли за скрап или в автоморга са големи за собственика, защото и в двата случая печели парично обезщетение.

В някои автоморги заплащат по-големи суми при предаване на кола за скрап, освободена от някои части. В това число могат да се вземат под внимание гориво и масла, сваляне на гуми, двигател, седалки и т.н. От някои запазени в добро състояние части могат да се вземат и допълнителни суми.

За да може всеки сам да направи съпоставка, кой вариант му излиза по-изгодно скрап или автоморга за предаване на старата „таратайка“, то е добре да проучи местата в населеното място. Цени и условия могат далеч ад са различни, а всеки търси най-изгодната за себе си сделка.