• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Когато търсите употребяван автомобил е важно да отделите време и да търсите, както при употребявани автомобили за продажба, така и в изкупуване на коли. Така ще се уверете, че сте обмислили всички опции за най-добрата кола и ще се справите сами. Може да намерите подходяща и изгодна колата в пет лесни стъпки, като следвате тези прости инструкции:

Стъпка 1: Намерете употребявани автомобили за продажба от собственика чрез обяви

Съществуват много места, за да намерите обяви за автомобили за продажба от частни собственици. С фирма по изкупуване на коли може да се консултирате в интернет за повече информация, включително автоморги и места за скрап.

Стъпка 2: Намерете употребявани автомобили за продажба от собственика чрез локалната общност

Отделете време да поискате от собствениците на магазини и местните авто части и сервизи оферти за търсените от вас превозни средства. Тези хора са в унисон с автомобилната общност и често предлагат области, в които частни лица могат да публикуват рекламни брошури с информация за употребявани автомобили или части за продажба.

Стъпка 3: Направете проверка за качество на употребявани автомобили при изкупуване на коли

Преди да пристъпи към покупка на нов автомобил, всеки сте стреми да получи качество, а когато става дума за стара кола, трябва да се уверите, че получавате изгодна оферта. Един от най-добрите начини да направите това е чрез визуална проверка в сайтовете по изкупуване на коли. Проверете за щетите на автомобила и това, което ви интересува – конкретна част или механизъм.

Стъпка 4: Старата кола крие рискове

Такива трябва винаги да предвиждате. Ако купувате отделна част или механизъм, то добре е да сте насяно със състоянието и функционалностите й. Ако предавате стара кола в автоморга, достатъчно е се споразумеете за изгодна цена.

Стъпка 5: Намирането на качествени употребявани автомобили за продажба от собственика не трябва да бъде предизвикателство. С няколко лесни стъпки можете да се уверите, че ще получавате най-добрата сделка, независимо дали продавате или купувате. В крайна сметка, най-важното е да останете доволни за дълго време.

Изхвърлянето на локалната собственост, управлявана на местно ниво може да се окаже трудоемка за новобранците. Ако имате стара кола, чийто живот вече е изживян, то време е да помислите над предоставянето й за скрап. Проверете местния регион и пазара за метали за скрап, чрез изкупуване на коли за скрап за района на София.

Много фирми залагат добри инвестиции в металния боклук и рециклиращия бизнеса се оказва добра възможност в посока намаляване на отпадъците.

Проучвайки пазара за пунктове за скрап, проверете фирмите, които предлагат повече от една и гама услуги. По този начин ще може сами да постигнете своите цели за увеличаване и отклоняване на материали от депото, а вие самите като собственик на автомобил ще следвате най-добрите практики в устойчивостта на околната среда и ще ползвате енергийно ефективни технологии.

Какво трябва да знаем за превозните средства:

До 80% превозно средство може да се рециклира. Това става с изкупуване на коли за скрап за района на София и много други пунктове из страната.

Предайте вашия автомобил за рециклиране, вместо да го изхвърлите.

Продавайте нежеланите превозни средства и с цел опазване на природата.

Съобщете за изоставени автомобили в местни пунктове и от там веднага ще вземат мерки по тяхното премахване.

Маслото в двигателя също може да се рециклира, а такова е не по-малко опасно за околната среда от самия метал.

Свържете се с вашия изкупвач на коли за скрап за района на София и проверете как стоят нещата за предаваните стари превозни средства за рециклиране и техните компоненти.

Има стотици одобрени за разкомплектуване на превозни средства заводи за рециклиране и спасителни обекти. Намерете най-близкия сайт.

Прочетете за новото законодателство на ЕС, което неотдавна влезе в сила и има за цел да подобри процеса за рециклиране на стари автомобили.

Бъдете в крак с най-новите еко тенденции и разберете още за: Изкупуване на коли за скрап за района на София.

Често пъти, собствениците на жилища се чувстват заплашени от множеството отпадъци на двора. Когато обаче се уверите, че там има достатъчно от вашите метали с най-доброто качество, значи сте на правилната посока.

Най-трудната част от рециклиране на метал се признава от факта, какъв материал бива предаван и какво струва. Щом знаете основните и най-добре платени метали всичко ще става много по-лесно.

Когато вече сте отделили металите за скрап трябва да проучите кои от тях се приемат и каква полза може да извлечете от тях. Преди това обаче трябва да знаете, някои обши техни характеристики, а това съвсем в началото, преди да се отправите към скрап пункта за предаване. Сред водещите метали предавани за рециклиране, които са и добре платени се нарежда медта.

Прочети още: Какво ново около медта подлежаща на рециклиране

Не малко са хората, които притежават поне един автомобил, който отдавна е изживял живота си. Никак не липсват и домакинства, в които има два, три и повече коли, много от които стари и нефункциониращи, които само заемат места в гаража и на паркинга. Всички те налагат нужда от премахване, а това може да е предаване на фирми за изкупуване на коли за скрап. Старата амортизирана кола, не е в движение, създава проблеми в гаража или на паркинга. Често този проблем е вашето ежедневие и може би е настъпил момента, в който трябва да потърсите помощ.

Сред множеството въпроси, които изникват на първо време е – защо да потърся фирма за изкупуване на коли за скрап. И тук отговорите са няколко, а обясненията им се свеждат до множество неща, ето и 3 от тях:

Прочети още: Защо да потърсим фирма за изкупуване на коли за скрап

Изкупуване на коли за скрап е вид услуга, която все по-масово започна да се предлага на пазара и у нас. Какво представлява тя и как можем да се възползваме от нея, накратко избрахме да представим в настоящата тема.

Изкупуване на коли за скрап не се ограничава само в определен регион или бранш, тя е свързана с изкупуване на коли и всякакви метали за рециклиране. Този вид дейност е разпространена в цялата страна. Вземайки под внимание факта, че у нас преобладават по-стари автомобили, чиито собственици вече не проявяват интерес, то следва да се информира в детайли обществото, за какво идва ред:

Прочети още: 4 отговора, защо да предадем старите коли за скрап

Рециклиране е процес на преработване на дадена суровина, в който създаденият нов продукт бива употребяван за нови цели, било то в промишленост или индустрия. Сходен е методът с предаване на коли за скрап. Съществуват множество фирми, които изкупуват стари, нефункциониращи автомобили и предават частите им за рециклиране.

В България има не едно и две сметища за скрап на коли, много от тях дори не са регламентирани по закон за такива. В София съществуват десетки пунктове, в които биват изкупувани коли за скрап, а в по-малките населени места те наброяват още една трета от всички в страната.

Прочети още: Какво представлява рециклиране на коли за скрап

Страница 1 от 4