• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

В глобален мащаб проблеми свързани със замърсяване на околната среда са разглеждани от множество инстанции. Това е въпрос, който засяга не само големи компании и институции, това е нещо, на което следва всеки да обърне внимание.

Съществуват множество отпадъци, които се изхвърлят в природата под форма и във вид, без да бъдат преработени. Резултата е не само изчерпване на природните ресурси, но и силни вреди нанесени над природата.

С цел да се ограничат количествата отпадни материали биват създавани различини места, където те да бъдат предадени и рециклирани.

Автоморгата има за цел да приема всякакви увредени автомобили и части от автомобили. За да се осъществяват нормално естествените процеси в околната среда. Автоморгата обслужва всеки, който има стара кола и създава условия за безаварийно защитаване на зелените площи.

Стратегиите, които им Автоморга Дарко се базират на основни задачи, които фирмата поставя пред себе си, с мисията да улесни клиентите:

  • Изкупува бракувани автомобили;
  • Поема всички предадени части в собствени складови зони;
  • Идва на посочения адрес в удобно време за да вземе автомобила;
  • Плаща на място при предаване на автомобила;
  • Издава нужните удостоверения за отписване регистрацията в КАТ;

Фирмата е лицензиран изкупвач на стари автомобили за скрап и подпомага рециклирането. Главна задача на фирмата е изкупуване на всякакви видове превозни средства с моторно задвижване. Сред тях автомобили, камиони, бусове, наред с изкупуване на черни и цветни метали.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Любопитно за скрапа